Δίδυμα από διαφορετικούς πατέρες!

Posted: 30 Ιανουαρίου, 2010 in @press - Επιλογές απ' τον Τύπο, Ιστορίες μυστηρίου, Στα αστεία και στα σοβαρά, Τα γυναικεία μου

Μια εξαιρετική σπάνια για άνθρωπο κύηση ολοκληρώθηκε στην Τουρκία, οδηγώντας όμως στη διάλυση μιας οικογένειας. Μια γυναίκα που διατηρούσε επαφές με δύο άντρες ταυτόχρονα – τον νόμιμο σύζυγο που είχε με τη βία παντρευτεί και τον εραστή της – έφερε στον κόσμο δίδυμα. Ο σύζυγός της που την υποπτευόταν ζήτησε να κάνει test DNA, το οποίο αποκάλυψε ότι μόνο ένα από τα δύο παιδιά ήταν δικό του! Το επαναληπτικό test έδωσε τα ίδια αποτελέσματα.
Όπως αναφέρει το in.gr, η γυναίκα δέχεται τώρα απειλές κατά της ζωής της όχι μόνο από την οικογένεια του συζύγου της αλλά και από τη δική της. Προστατεύεται πάντως με δικαστική εντολή που απαγορεύει στους συγγενείς της να την πλησιάζουν σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων. Το τραγικό είναι ότι το νόθο παιδί αποκληρώθηκε από τον σύζυγό της και κατέληξε σε κρατικό ίδρυμα.
Η σπανιότατη περίπτωση να συλλάβει μια γυναίκα δίδυμα από σπέρμα δύο διαφορετικών αντρών σημειώνεται όταν η γυναίκα απελευθερώνει δύο ωάρια στην ίδια ωορρηξία. «Αν η γυναίκα αυτή έχει σεξουαλικές επαφές με δύο διαφορετικούς άνδρες σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορεί να οδηγηθεί σε δίδυμη κύηση από διαφορετικούς πατέρες» εξήγησε ο γυναικολόγος Ρ.Αϊτάκ του Πανεπιστημίου της Αγκυρας.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s