… η πιο αγαπημένη μου γεύση σοκολάτας είναι η gianduia, o Γιάννης ο τεμπέλης.

Το κακό είναι ότι για να απολαύσουμε gianduia από τα χεράκια μας μόνο τεμπέληδες δεν πρέπει να είμαστε αφού η προετοιμασία αυτής της ανεπανάληπτης σοκολατένιας απόλαυσης απαιτεί αρκετό χρόνο και κόπο.

Αν και είναι ακόμα κρύος ο καιρός, η άνοιξη βρίσκεται καθ’ οδόν. Την υποδεχόμαστε με μια ωραιότατη συνταγή για παγωτό – gianduia φυσικά.

Κατά την παρασκευή συνιστάται η ακρόαση του:

Advertisements
Σχόλια
  1. Πες μου πως σου έβαλα ιδέες στα γενέθλιά μου… 🙂

    Κράτα και την παρακάτω συνταγή, για το κομμάτι της πραλίνας, και γενικότερα. Είναι η πιο αξιόπιστη. Περισσότερες λεπτομέρειες για την τέχνη της πραλίνας… όταν τη βελτιώσω! 🙂

    http://santie-athina.blogspot.com/2010/11/blog-post_16.html

  2. Ο/Η ithaca12830 λέει:

    Κύριε Κουσουράτε, κατόπιν ενδελεχούς μελέτης διαπιστώνω πως η προτεινόμενη συνταγή είναι εξαιρετικά δύσκολη για τις ζαχαροπλαστικές μου δεξιότητες. Όταν τη βελτιώσετε, μετά χαράς, θα την κρίνω.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s