Ρωσία: Βιομηχανία με «ορθόδοξο πολιτισμό» απολύει τις «κολασμένες»

Posted: Αύγουστος 12, 2010 in Ανθρώπινα δικαιώματα, Νοητικό σύμπαν - Επιλογές από την μπλογκόσφαιρα, Πολιτική / Οικονομία, Πολιτική και Θρησκεία

Η Ρωσική βιομηχανία γαλακτομικών προϊόντων, «Ρούσκο Μόλοκο», απολύει όσες υπαλλήλους της που έχουν υποβληθεί σε άμβλωση και όλες αυτές που δεν έχουν παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, καθώς, όπως ανακοίνωσε θέτει σε εφαρμογή «ορθόδοξους θρησκευτικούς κανόνες»

«Εάν μια γυναίκα έχει υποβληθεί σε άμβλωση, δεν θα μπορεί να εργάζεται στην επιχείρησή μας. Η έκτρωση είναι απλώς η δολοφονία μιας ζωής. Δεν επιθυμούμε να συνεργαζόμαστε με δολοφόνους» ανέφερε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Βασίλ Μπόλκο-Βέλικι.

Επιπλέον όπως τόνισε «δεν είναι φυσιολογικό για ένα άτομο που έχει βαπτιστεί να έρχεται σε γάμου κοινωνία με πολιτικό τρόπο και όχι θρησκευτικό, όπως πρέπει». «Οι μισθωτές που δεν θα κάνουν θρησκευτικό γάμο έως τις 14 Οκτωβρίου θα απολυθούν», τόνισε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας.

Καταλήγοντας ανέφερε ότι όλοι οι εργαζόμενοι στην επιχείρησή του θα πρέπει να ακολουθούν τους νέους κανόνες, που βασίζονται αποκλειστικά «στον ορθόδοξο πολιτισμό».

Αναδημοσίευση από το tvxs

Mη βάζετε ιδέες στον Άνθιμο, λέμεεεεεε….

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s